Karsten Warholms lagvenninner forbløffer friidrettsstjerner

Forbauset over Warholms kvinnelige makkere

Rai Benjamin, Abderrahman Samba og Yasmani Copello er alle forundret over at Karsten Warholm utelukkende trener med kvinner.

LEDER AN: Karsten Warholm har bare kvinnelige lagkamerater på teamet hvor han er frontfiguren. Det får rivalene til å stusse. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LEDER AN: Karsten Warholm har bare kvinnelige lagkamerater på teamet hvor han er frontfiguren. Det får rivalene til å stusse. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DOHA/OSLO (Dagbladet): Verdensener Karsten Warholm trener bare med kvinner. Ingen av hans treningsmakkere er menn.

De tre lagkameratene til Warholm er Amalie Iuel, Elisabeth Slettum og Solveig Hernandez Vråle - på laget som ledes av suksesstrener Leif Olav Alnes.

Det normale er at de beste herrene - uansett idrett og nasjon - matcher seg med de beste av samme kjønn. Warholm velger altså en helt annen strategi med bare jenter på laget.

Til Dagbladet forteller Rai Benjamin, sølvvinner fra VM i Doha bak nordmannen, at han synes Warholms valg av lagkamerater er både forunderlig og interessant.

- Det er spesielt at Karsten bare trener med jenter. Det er veldig uvanlig. Samtidig er det er individuelt hva man foretrekker, sier Benjamin til Dagbladet.

- Tror du det er en ulempe for Warholm? Eller kan det gi ham noen fordeler?

- Det er et godt spørsmål og veldig vanskelig å svare på. Det er åpenbart noe som fungerer det for ham. Karsten er verdens beste akkurat nå. Det er interessant hvordan han tenker, jobber og trener, sier amerikaneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer