Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forberedt på Hulsker-bråk

Torgeir Bjarmann og Lillestrøm har bestemt seg for at de ikke skal la seg provosere av Molde-spissen Bernt Hulsker i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir oftest tett og hett når Lillestrøm møter Molde med Hulsker på banen. I vårkampen vant Molde 4-0. Der ble LSK-innbytter Kasey Wehrman så forbannet på Hulsker at han slo på seg sitt andre gule kort - på overtid.

Etter kampen ble Hulsker anklaget av LSK-trener Arne Erlandsen for å drive med skuespillerkunst. På Åråsen i morgen møtes lagene på nytt. Vinneren tar trolig farvel med nedrykksfaren for godt. Hulsker er i form etter ferien med sine to første scoringer. Wehrman er på plass fra start - med to gule kort. Det samme har midtstopper Frode Kippe, som får mye nærkontakt med Hulsker.

- Hulsker er en irriterende spiller, sier Wehrman.

- Han er flink til å få folk ut av fatning. Da kan det skje dumme ting, sier Kippe.

- Spiller på grensa

Torgeir Bjarmann mener at det gjelder å passe seg.

- Hulsker kan irritere på seg en stein. Men det bør ikke være noe problem om man holder hodet kaldt, sier Bjarmann - som mener at Hulsker er langt bedre enn han viser.

- Han har ikke fått ut potensialet sitt.

Trener Arne Erlandsen er enig med kapteinen sin:

- Hulsker spiller på grensa hele tida. Han er flink til å få motstanderne til å miste konsentrasjonen. Men vi skal gjøre jobben vår. Og da bør ikke Hulsker være noe problem.

Liker stilen

Sjøl mener Molde-spissen at dette er en kvalitet.

- Det er bra om jeg får motspillerne til å miste konsentrasjonen. Men det er et større problem for andre enn for meg, sier Hulsker.

Mot Sogndal 19. juli var han sentral da Raoul Kouakou ble utvist - akkurat som da han havnet i klammeri med Hulsker i fjor høst...

Hulsker har for øvrig ikke alltid gått ustraffet av banen mot Lillestrøm sjøl heller. I 2001 ble han utvist av dommer Kjell Alseth for munnbruk og en stygg takling.

Dommer i morgen: Kjell Alseth.

Ikke svekket

Både Lillestrøm og Molde har fått pusterom bakover etter to seirer på de tre siste rundene. Molde vant onsdag sin første borteseier for året, 2-1 mot Viking i Stavanger. Matchvinner: Bernt Hulsker. Daniel Berg Hestad pådro seg leddbåndskade i kampen, og blir borte i tre uker, men Arne Erlandsen tror ikke dette vil svekke Molde-laget.

- Berg Hestad er en god spiller, men Molde var best etter at han gikk av. Det ble de fordi Magnus Kihlberg går fra god til veldig god når han er sjefen på midtbanen.

TØFFE TAK: Molde-spissen Bernt Hulsker er ikke den letteste å ha med å gjøre. For motstanderne gjelder det å unngå unødvendige gule eller røde kort. Derfor har LSK og Torgeir Bjarmann bestemt seg for at de ikke skal la seg provosere av spissens mange triks når lagene møtes på Åråsen i morgen.