Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forberedt på mer trenerslakt

- Alle vet hvordan Uwe er.

Uwe Röslers refs av LSK-spillerne etter finaletapet i Royal League ble tema på spillermøtet i går.

Kaptein Frode Kippe er forberedt på flere utbrudd.

Rösler fastslo etter tapet for FC København at bare to spillere holdt samme nivå som motstanderne. Til Dagbladet sa han i går:

-  FC København var ikke bare litt bedre enn oss i denne kampen - de var mye bedre. Og det forteller meg at laget mitt ennå ikke er i stand til å reise seg for de store anledningene.

Ikke akkurat oppbyggelig lesestoff i avisa for spillerne to dager før neste store anledning - serieåpningen mot Rosenborg i morgen.

Venter på mer

-  Vi snakket om dette på møtet i dag. Uwe fortalte hva han hadde sagt, sier Frode Kippe - som var en av få i gult som spilte bra torsdag.

Årets LSK-kaptein understreker at spillerne ikke har noen problemer med Röslers refs. Fordi de vet at han ikke mener alt han sier hundre prosent alvorlig.

Forberedt på mer trenerslakt

-  Uwe mener ikke alt så bokstavelig som det kommer ut i øyeblikket. Han er et følelsesmenneske, sier Kippe.

Som er sikker på at Rösler kommer til å smelle av på samme vis flere ganger denne sesongen.

-  Alle vet hvordan Uwe er. Dette kommer til å skje flere ganger. Vi er forberedt på det og må venne oss til det, sier Kippe.

-  Tøff kamp

Kampen i morgen gleder han seg til. Uansett om Steffen Iversen spiller eller ikke.

-  Rosenborg er ett av tre-fire lag som kan vinne serien. Og spiller Steffen, så passer det meg fint. Både jeg og Anders Rambekk liker duellspill i lufta, sier Kippe.

FØLELSESLADD: LSK-trener Uwe Rösler (t.v.) er full av følelser, og kaptein Frode Kippe vet at spillerne må være forberedt på de spontane utbruddene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling