Forberedt til fest

Med familien på tribunen brukte Dylan Macallister (21) bare ti minutter på å score seg inn i bergenske fotballhjerter. Og australieren hadde gjort hjemmeleksa godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Branns nye målfunn har slitt med scoringsformen de siste to månedene. Men når det først løsnet, kunne han ikke valgt en bedre anledning. Foran over 15000 på Brann stadion og med familien på tribunen, scoret Macallister like godt to mål i hjemmedebuten mot Molde.

- Utrolig å score to i min første kamp. Selv om jeg var litt heldig på den andre scoringen. Men dette er jobben min, sier Macallister.

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Brann- Molde 3- 0 (2- 0). Mål: 1- 0 Dylan Macallister (4), 2- 0 Macallister (10), 3- 0 Seyi Olofinjana (82). Dommer: Roy Helge Olsen, Våg. Gult kort: Helge Haugen, Brann.

- Uferdig spiller

Dylan Macallister kom forberedt til festen på Brann stadion i går. Fredag ba han nemlig Mons Ivar Mjelde om en video av fjorårets møte mellom Brann og Molde. Og det hjalp tydeligvis. 193 cm lange Macallister viste fram sin hodestyrke fra første minutt.

- De visste ingenting om meg. Derfor synes jeg det var viktig at jeg fant ut litt om dem. Jeg la merke til at den blonde stopperen (David Ljung. redanm.) var veldig god i lufta og en spillende type. Det er bra at jeg kan dra fordeler av det, sier Macallister til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer