Forbi Beckham med diamanter på hodet

Lewis Hamilton blir den rikeste idrettsutøveren i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Lewis Hamilton (23) har hatt en glitrende Formel 1-karriere så langt, og denne helga vil han glitre litt ekstra på banen også - med diamanter på hjelmen.

Engelskmannen kjørte sitt første Formel 1-løp forrige sesong, og han svingte rett inn på podiet. 23-åringen har kjørt 22 løp og i 15 av dem har han havnet blant de tre beste. Debutsesongen endte med at han kom på 2. plass sammenlagt - bare ett poeng bak Kimi Räikkönen.

- Dette er den kuleste sporten i verden, sier Hamilton til CNN.

Elsker diamanter

I hånda holder han den gule hjelmen han skal kjøre med under helgas Monaco Grand Prix. Han klarer ikke la være å smile når han ser på den, for det lyser fra flere hundre små Steinmetz-diamanter.

- Signaturen min er limt på med diamanter på toppen og så er det også flere diamanter på sida, sier motorkomenten.

Lagkamerat Heikki Kovalainen kjører med en liknende hjelm, men det er ikke første gang en diamantsponsor har preget sporten på denne måten. Ifølge Bilsport.se kjørte Räikkönen med diamanter i rattet i 2005 og året før hadde Jaguar biler med glitter i nesepartiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.