Forbløffer: - Forsvant

Tidligere landslagskaptein Stefan Johansen (32) trente med Bodø/Glimt i sommer. Så forsvant han - og står uten klubb: - Det overrasker meg, sier Glimt-ekspert Freddy Toresen i Avisa Nordland.

EKS-KAPTEIN: Stefan Johansen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
EKS-KAPTEIN: Stefan Johansen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert

ULLEVAAL (Dagbladet): Johansen har 55 kamper for Norge og seks mål.

Da Ståle Solbakken ble trener, ga han seg på landslaget. I juni avsluttet han kontrakten med Championship-klubben Queens Park Rangers - ett år før tida.

Siden har Johansen vært klubbløs. I sommer trente han med Bodø/Glimt, men det gjør han ikke lenger. Freddy Toresen - Glimt-ekspert i Avisa Nordland - er overrasket over at det plutselig er stille rundt fotballkarrieren til Johansen.

- Ja, det overrasker meg. Johansen er en god fotballspiller. Han har pratet med oss, men er ikke så veldig glad i å gi intervjuer, forteller Glimt-eksperten.

Dagbladet har ikke lyktes med å få kontakt med Johansen. Men Toresen har noe innsikt i tingenes tilstand.

- Det sies at Stefan hadde to-tre alternativer. Men han valgte ikke å slå til. Jeg skulle likt å vite svaret på hvorfor det drøyer, påpeker han.

- Jeg tror hovedmålet til Stefan er to år til i utlandet. Det er førsteprioritet. Da er det vel Tyrkia, Kina og et araberland som gjenstår med tanke på åpne overgangsvinduer. Eller så kan han gjøre som Ole Selnæs i Rosenborg - signere som «free agent».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.