Erling Braut Haaland

Forbløffet Tyskland igjen

En hinsides scoring på overtid overrasket Tyskland. Men når skal han overraske positivt for Norge?.

HERLIG GLEDE: Erling Braut Haaland jubler etter gårsdagens drømmemål mot Hoffenheim. Dortmund-spissen er i flott form før VM-kvaliken mot Nederland på tirsdag. FOTO: Ina Fassbender / AFP
HERLIG GLEDE: Erling Braut Haaland jubler etter gårsdagens drømmemål mot Hoffenheim. Dortmund-spissen er i flott form før VM-kvaliken mot Nederland på tirsdag. FOTO: Ina Fassbender / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET er noe i den voldsomme kraften til Erling Braut Haaland som gjør at denne 21-åringen for lengst har slått igjennom som et fenomen fotballverdenen rundt.

Hele han oser drømmefotball. Den overjordiske fysikken, de markerte bevegelsene og ansiktet som lyser fotballglede helt fra banen og opp til øverste rad på tribunen.

På sitt beste er Erling som en tegneseriehelt. Superspissen som fikser det umulige. Som scoringen ett minutt på overtid mot Hoffenheim i Bundesliga i går kveld, i en kamp der gjestene akkurat trodde at de hadde rappet poeng fra Dortmund.

Men der Erling Braut Haaland ville det annerledes, tok rennefart og feide motstandere og ball inn i nettet på en måte som du ellers; ja nettopp, bare gjør i en tegneserie:

- Villskap på overtid, lød overskriften i natt hos den tyske storavisa Bild. Der har Haaland hatt tilnærmet enerett på de feiteste titlene helt fra han dro på seg den gule Dortmund-trøya for halvannet år siden. Likevel overrasker han det tyske hjemmepublikummet med fantastiske scoringer gang etter gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer