Forbundet tar grep. Nå skal Thorkildsen bli verdens beste igjen

- Vi skal angripe situasjonen.

SVAKT: Etter VM-sølvet i 2011 har karrieren til Andreas Thorkildsen stort sett vært preget av nedturer. Han var i sommer så plaget av en skade at han måtte droppe EM. Nå skal forbundet ta grep for å få ham tilbake der han hører hjemme. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SVAKT: Etter VM-sølvet i 2011 har karrieren til Andreas Thorkildsen stort sett vært preget av nedturer. Han var i sommer så plaget av en skade at han måtte droppe EM. Nå skal forbundet ta grep for å få ham tilbake der han hører hjemme. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Friidrettspresident Svein Arne Hansen har startet jobben med å løfte Andreas Thorkildsen til topps igjen. Steinene rundt spydesset skal snus.

Hansen satt på ærestribunen under friidretts-NM søndag. Dagen før gikk spydfinalen for menn. Den ble vunnet på vel 72 meter. Thorkildsens mesterskapsrekord er over 90 meter.

- Jeg vet at han har vært skadd og nok ikke sagt til alle oss hva det har vært. Jeg hadde en lunsj med ham rett før jeg dro til Zürich (EM). Han var veldig motivert for å komme tilbake. Det er hyggelig, sier Hansen til NTB.

Andreas-samtaler - Vi har i dag morges (søndag) snakket sammen om hvordan vi skal angripe situasjonen rundt Andreas. Jeg kommer til å ha en samtale med ham om ikke lenge. Der vil jeg si at vi ønsker å hjelpe ham best mulig slik at han kommer tilbake på det nivået der han bør ligge. Vi må vurdere hele bildet rundt ham. Der ligger det jo mye, sier Hansen.

- Min følelse er at Andreas er innstilt på å være med på dette.

Dermed blir det trolig en omfattende evaluering av Thorkildsen og støtteapparatet rundt ham.

Spørsmålene blir sannsynligvis blant andre disse:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer