Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ford venter på Solberg

Teamsjef Malcolm Wilson håper på avklaring i morgen.

(Dagbladet.no): Ford har nå sendt et kontraktsforslag til Henning Solberg, og teamsjef Malcolm Wilson tror og håper at Henning og manager Jim Carlsen vil godta dette i morgen.

Men han vil ikke ta noe for gitt.

- Vi er akkurat ferdige med å utarbeide kontrakten nå. Signalene vi har fått muntlig tyder på at dette går greit, men vi må vente til tidligst i morgen for å få en avklaring, sier Wilson til Dagbladet.no.

Han uttrykker lettelse over at Solberg ordnet med finansieringen i siste liten. Ford var nemlig ikke langt unna å måtte se seg om etter andre alternativer. Som Dagbladet.no avslørte i går var det Hans Petter Lundteppen og ni andre kompiser som spyttet inn de siste tre millionene Solberg trengte.

- Døra var i ferd med å stenge seg, og i dag måtte vi ha sagt stopp om ikke pengene var i orden. Jeg er selvsagt glad for at vi slapp å se oss om etter andre alternativer, sier Wilson.

Tidligere i dag uttrykte også Henning Solberg en forsiktig holdning til kontraktsforslaget.

- Jeg får håpe det blir bra. Jeg har ikke så mye erfaring med dette, sa han til Dagbladet.no.

Alt tyder på at partene kan slippe jubelen løs i morgen.

OPTIMIST: Og sannsynligvis går det bra til sist med Petter Solberg og Fords teamsjef Malcolm Wilson (bildet).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media