Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fordi Beckham er det kjekkeste jeg vet!

Dette er de største idolene. Fire på Sletta!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): Alle vi som har spilt fotball har hatt en helt. Stjerna vi elsket fordi han scoret så mange mål, slo så geniale pasninger, var så innmari kul på håret eller bare var den tøffeste av alle tøffe.

30 000 spillere betyr enda mange flere idoler.

Vi spurte fire på sletta om hvem som har fått æren av å pryde veggen hjemme hos akkurat dem.

Birgitte Bjørndal (16), Sofia Eide (16) og Eilen Hansen (16), tilskuere fra Asker/Oslo

De tre 16-åringene er på sletta for å se på Askers mange lag.

- Fernando Torres og Cristiano Ronaldo er de største heltene. Torres fordi han spiller for Liverpool og Spania. Og Cristiano Ronaldo er superkjekk, sier Sofia.

Wayne Rooney får et pluss fordi han er så tøff, men trekk fordi han ifølge jentene bruker kjendisstatusen sin til å tiltrekke seg jenter.

- Så må du få med at Ronaldo er flink til å spille fotball også da!

DIGGER RONALDO OG TORRES: Birgitte, Sofia og Eilen liker Torres fordi han er så god og Ronaldo fordi han er så kjekk. Og fordi han er ok til å spille fotball. Alle foto: Eirik Winsnes
DIGGER RONALDO OG TORRES: Birgitte, Sofia og Eilen liker Torres fordi han er så god og Ronaldo fordi han er så kjekk. Og fordi han er ok til å spille fotball. Alle foto: Eirik Winsnes Vis mer

Aiman (12), spiller for Løvenstad

Romerikingen kommer rett fra et forsmedelig 0-5-tap mot Skeid, men lyser opp når Dagbladet.no vil vite hvem som pryder gutterommet.

- Cesc Fabregas på Arsenal er min store helt, sier Aiman kjapt.

- Hva er det som gjør han så kul da?

- Han slår de lekreste pasninger og er bare dritgod, sier Aiman.

Cathrine Moen (18) og Tine Halvorsen (19), spiller for Kolbotn

Cathrine og Tine kommer rett fra en 6-0-seier når Dagbladet.no vil vite hvem jentenes største fotballhelter er.

Cathrine trekker fra kanskje verdens beste kvinnelige fotballspiller som sitt forbilde.

image: - Fordi Beckham er det kjekkeste jeg vet!

- Marta fra Brasil er min store helt. Hun er så god teknisk og viser at jentefotballen kan være utrolig bra. Huner et forbilde hun, sier Cathrine.

Cristiano Ronaldo trekkes igjen fram, både for sine dribleferdigheter og utseende, men også en gammel USA-emigrert helt har sin fanskare i behold.

- Jeg liker David Beckham jeg, sier Tine.

- Beckham, er ikke han litt sånn «gamlis» nå da?

- Jo, men jeg liker han av litt andre grunner enn fotballen. Han er min fotballspiller fordi han er det kjekkeste jeg vet!, sier Tine.

<B>LEKRESTE PASNINGER:</B> Aiman virket å være godt forberedt til å svare på Dagbladet.nos spørsmål: - Fabregas er helten min fordi han slår de lekreste pasninger, sa Løvenstad-gutten.
<B>KJEKKEST I VERDEN:</B> Tine og Cathrine har ikke glemt David Beckham, men trekker også fram Marta når fotball-helter diskuteres på sletta.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!