Fordømmer Liverpool-fans etter disse bildene

Liverpool-fansen i trøbbel i Barcelona.

SKAM: Liverpool-fans har inntatt Barcelona før kveldens semifinale i Champions League, men flere av bortelagets supportere anklages for rasisme og slåssing. Video: @navcfc_ og @SolskCR / Twitter. Vis mer

21.00 i kveld spiller Barcelona og Liverpool semifinale i Champions League. Som en naturlig del av det har tusenvis av Liverpool-fans tatt turen til den spanske storbyen.

Dessverre har et fåtall av dem gjort skam på medsupporterne på tur.

Rasisme og slåssing

I dag har bilder av Liverpool-supportere som dytter flere asiatiske menn ut i en fontene på et torg i Barcelona blitt delt i sosiale medier. En annen asiatisk mann skal også ha blitt utsatt for rasisme, skriver Daily Mail.

Echo skriver videre at to hotellansatte ble overfalt og at to andre også ble skadet etter slåssing på torget Placa Reial, der Liverpool-fans hadde samlet seg.

Avisa AS rapporterer at flere har blitt pågrepet, mistenkt for mishandling.

Den engelske lokalavisa The Echo skriver at seks personer, som skal være Liverpool-fans, ble arrestert etter det som skjedde på Placa Reial tirsdag kveld.

Lokalpolitiet i Liverpool bekreftet at de har sett videoer av supportere som dytter folk i en fontene inne på Placa Reial.

Supporter-festen ble stoppet av bevæpnet politiet, som rykket inn på området i armerte politibiler og tok kontroll over området.

Fordømmer fansen

Onsdag formiddag tok klubbens administrerende direktør Peter Moore til Twitter for å gi en beskjed til de tilreisende om å vise respekt, skriver NTB.

- La oss behandle denne vakre byen med respekten den fortjener og oppføre oss på en måte som er passende for Liverpool. For all del, ha det gøy, men vi er Liverpool, og la oss besøke Barcelona med ydmykhet, skriver han.

Seinere onsdag sendte Liverpool ut en pressemelding. Der skriver de at de nå samarbeider med politiet i både Liverpool og Barcelona og at de ønsker å identifisere personene som står bak.

- Slik oppførsel er totalt uakseptabelt og vil ikke bli tolerert, skriver klubben.

Politiet i Liverpool bekrefter i en pressemelding at seks personer ble arrestert i Barcelona tirsdag på grunn av «mistanke om forstyrrelse av den offentlige ro og orden».

Det hadde ingen sammenheng med hendelsen som har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier.