Foreldrene auksjonerer bort Eddies (7 mnd) fotballframtid på Ebay

Går til høystbydende.

TIL SALGS:   En pappa i Manchester-området har bestemt seg for å auksjonere bort Eddies framtidige klubblojalitet på ebay. Faksimile: eBay
TIL SALGS: En pappa i Manchester-området har bestemt seg for å auksjonere bort Eddies framtidige klubblojalitet på ebay. Faksimile: eBay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En pappa i Manchester-området har bestemt seg for å auksjonere bort sin sønns framtidige klubblojalitet på ebay.

Vedkommende som vinner budrunden vil dermed få velge hvorvidt Eddie (sju måneder) skal vokse opp som en Manchester United- eller Manchester City-supporter.

Med tanke på at de færreste av oss kan aspirere til å bli profesjonelle fotballspillere, er det store sjanser for at det er Eddies fotballframtid som her står på spill.

Donerer pengene Ian Charters, Eddies pappa, lover å kjøpe både drakt og gardiner i lagets farger, og ta sønnen med på kamper. Han vil med andre ord gjøre sitt ytterste for å forsikre seg om at nevnte lag blir sønnens favoritt.

Pengene Charters får inn skal doneres til Bliss, en veldedighetsorganisasjon med fokus på barn som er født for tidlig - akkurat som Eddie.

Den nå sju måneder gamle gutten kom nemlig til verden seks uker tidligere enn det som var planen, og i løpet av de første dagene raste han ned i vekt. Heldigvis har denne nå normalisert seg, og den friske og fornøyde guten veier 7,3 kilo.

City eller United Pappa Ian har i anledning annonsen gitt et intervju til lokalavisa Manchester Evening News, og forteller at han ikke selv føler noen tilhørighet til noen av Manchester-lagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer