Forelsket: - Han er nydelig

Landslagsspiller Celin Bizet Ildhusøy (20) forteller at hun og Vålerenga-spiller Aron Dønnum (24) har hatt en god tone i mange år.

KJÆRLIGHET: Kvinnelandslagets angrepsspiller, Celin Bizet Ildhusøy, har funnet tonen med Vålerengas Aron Dønnum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
KJÆRLIGHET: Kvinnelandslagets angrepsspiller, Celin Bizet Ildhusøy, har funnet tonen med Vålerengas Aron Dønnum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet): Samtidig som kvinnelandslaget i fotball starter forberedelsene til EM-sluttspillet i England, smeller kjærlighetsbomba:

Celin Bizet Ildhusøy og Aron Dønnum bekrefter at de er et par.

Begge har spilt for Vålerenga i flere år. Nå er hun i Paris Saint-Germain. Han er i belgiske Standard Liège, men er utlånt til Vålerenga.

- Vi har hatt en god tone lenge. Vi har spilt i samme klubb i mange år. Vi har det skikkelig koselig og fint sammen, sier Ildhusøy til Dagbladet etter dagens landslagstrening på Bislett.

- Han er en type. Han er helt nydelig. Vi skal gå hele veien sammen, sier hun.

- Ja, vi er sammen, bekreftet Dønnum i en tekstmelding til Dagbladet i går kveld.

PÅ UTLÅN: Aron Dønnum er lånt ut til Vålerenga, men skal etter planen tilbake til Standard Liège. Foto: Bjørn Langsem
PÅ UTLÅN: Aron Dønnum er lånt ut til Vålerenga, men skal etter planen tilbake til Standard Liège. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Flere av de kvinnelige landslagsspillerne trente på Bislett i dag. De spilte treningskamp mot et herrelag, men alle er ikke på plass ennå - deriblant Ada Hegerberg.

Angrepsspiller Celin Bizet Ildhusøy er blant de 23 spillerne som er i EM-troppen til landslagstrener Martin Sjögren. Norge møter England, Nord-Irland og Østerrike i gruppespillet som starter 6. juli. Mesterskapet går i England.

- Det blir mitt andre EM, men mitt første som senior, forteller Ildhusøy, som har fem landskamper og fire mål. Hun kom til Paris Saint-Germain i 2021. Klubben endte på andreplass, bak Lyon, denne sesongen.

TELLER NED TIL EM: Celin Bizet Ildhusøy og kvinnelandslaget trente på Bislett i dag. Foto: Tore Ulrik Bratland
TELLER NED TIL EM: Celin Bizet Ildhusøy og kvinnelandslaget trente på Bislett i dag. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer

- Hvordan møtte du Aron Dønnum?

- Vi har vært i samme klubb i fem år. Vi møttes gjennom fotballen, vi har vært på feltet sammen. Vi har egentlig bare hatt det trivelig hele veien. Vi har tatt steg for steg og blitt ordentlig godt kjent.

- Kommer han til å sitte på tribunen i EM?

- Jeg håper det. Det spørs om han får fri. Vi får ta det som kommer.

Norge har satt seg et mål om å ta medalje i sluttspillet.

- Det blir skikkelig kult. Jeg har store forventninger til at det skal bli morsomt og gøy, sier Celin Bizet Ildhusøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer