Foreman og Ali ble bestevenner

For slaget som aldri kom i The Rumble In The Jungle.

FORSVARSLØS. George Foreman er på vei ned, helt forsvarsløs. Hodet er helt udekket for det siste definitive slaget. Muhammad Ali er klar, men ombestemmer seg og slår ikke. Foreman har sagt at han ble en stor beundrer der og da. Foto: AP.
FORSVARSLØS. George Foreman er på vei ned, helt forsvarsløs. Hodet er helt udekket for det siste definitive slaget. Muhammad Ali er klar, men ombestemmer seg og slår ikke. Foreman har sagt at han ble en stor beundrer der og da. Foto: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): George Foreman innrømmer at han gjerne kunne ødelagt og kanskje drept Muhammad Ali i den enorme boksekampen i Zaire.

I dag, nøyaktig 40 år etter er de to venner for livet.

George Foreman forteller at han startet et nytt liv direkte etter knockout-nederlaget i The Rumble In The Jungle.

Beundringen av Muhammad Ali startet der og da. Og det vil vare livet ut.

George Foreman endret personlighet.

Han forteller om grunnen. Hva som gjorde at han så på Muhammad Ali fra en helt annen side.Det skjedde i de siste dramatiske sekundene av The Rumble In The Jungle.

Slaget som aldri kom Foreman var på vei ned og var helt forsvarsløs med hodet perfekt plassert for det siste ødeleggende slaget. Men Ali traakk seg og lot det være. Slaget kom aldri. Foreman sier at han definitivt ville ha slått det slaget selv. Foreman har sagt at alle ville gjort det, bare ikke Muhammad Ali.

Der og da fikk George Foreman Muhammad Ali som sitt store forbilde.

God kontakt - Vi har holdt en god kontakt. Sist jeg ringte var han i godt humør som vanlig. Jeg sa at jeg tror jeg var klar for en revansje nå. At jeg tror jeg muligens kunne ta ham i en re-match. Du er gæærn, sa Ali. Vi lo. Så spurte jeg om hvordan det er med kona. Hun er gæærn, svarte Ali, forteller Foreman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer