Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forest tilbake på toppen

LONDON (NTB): Kevin Campbells fulltreffer mot Birmingham i dag sendte Nottingham Forest til topps på tabellen i engelsk 1. divisjon. Men det er jevnt i teten, tre lag har 34 poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Arsenal-spiller Campbell traff nettmaskene allerede etter 17 minutters spill på City Ground, og gjestene klarte aldri å svare.

Hjelde spilte

Birmingham-manager Trevor Francis kunne lite gjøre da hans tidligere klubb sikret seieren på hjemmebane. Francis spilte for Forest tidligere, og det var han som ble matchvinner i europacupfinalen i 1979.

Nordmannen Jon Olav Hjelde spilte hele kampen for den nye serielederen.

Forest, som rykket ned fra eliteserien etter fjorårssesongen, har selskap av to andre lag på tabelltoppen etter lørdagens runde.

Nesetyver

Swindon, som har en kamp mer spilt, fikk seg en nesestyver på bortebane mot Stockport. Med tap 2-4 ble laget passert av Nottingham på målforskjellen.

West Bromwich lå under 0-1 borte mot Port Vale, men kom sterkt tilbake og sikret 2-1-seier og delt topplassering.

Middlesbrough, som rykket ned sammen med Forest i vår, beholdt 4. plassen på tabellen etter borteseier 3-1 mot middelhavsfarer Norwich. Den tidligere Viking-spilleren Erik Fuglestad spilte de sju siste minuttene for Norwich.

Bunnlaget vant

Sheffield United ledet lenge 1-0 hjemme mot bunnlaget Manchester City takket være en scoring av Brian Deane. Nordmennene Jan Åge Fjørtoft og Roger Nilsen fikk sjansen mot slutten, men ingen av dem utmerket seg. Det som så ut til å gå mot seier, endte med et frekt utlikningsmål for City på overtid av den nordirske landslagsspilleren Kevin Horlock.

I bunnen av tabellen ser Huddersfield ut til å ha våknet. 1-0 hjemme mot Reading var klubbens tredje seier på fire kamper. Etter en elendig sesongstart har laget kontakt med de andre igjen.

Hele Norges coronakart