- Foretrekker dere David eller meg?

Mancini stilte til pressekonferanse iført maske av assistenten.

(Dagbladet): Manchester City-assistent David Platt har ved flere anledninger de siste ukene møtt i manager Roberto Mancinis sted under de ukentlige pressekonferansene på treningsanlegget i Carrington.

Onde tunger har påstått at det er fordi italieneren har sett seg lei av hyppige spørsmål om hvorvidt han var på nippet til å overta Monaco i våres, om alle Mario Balotellis uberegnelige innfall og at Pep Guardiolas navn stadig blir nevnt som hans etterfølger i sjefsstolen hos de lyseblå.

Fredag tok forsøkte imidlertid Mancini å ta brodden av kritikken med et avvæpnende humoristisk innfall, som vakte latter og begeistring hos det frammøtte pressekorpset.

For da han entret rommet, var det nemlig iført en maske med ansiktet til Platt, og han innledet seansen med å spørre journalistene:

- Foretrekker dere David eller meg?

Deretter forklarte han at fraværet fra pressekonferansen i forkant av forrige helgs kamp mot Tottenham hadde sin naturlige forklaring.

- Folk har spurt meg om humøret mitt og om jeg har vært irritert, men jeg hadde et møte forrige uke, og det var den eneste grunnen til at jeg ikke stilte på pressekonferansen, bedyret han.