- Foretrekker Italia

Proff-agentene Rune Hauge og Einar Baardsen på tribunen på Bryne og fikk beviset de var ute etter: Ragnvald Somas scoring etter 37 minutter var en perle.

Og målet ble hjemmelagets eneste trøst. Men Bryne har dårlig økonomi og må snart selge sin beste spiller. 20-åringen, som blir kalt den uslepne diamant, er en av landets mest proffaktuelle.

Flere klubber fra øyriket, med Leicester i spissen, viser interesse for U-landslagsspilleren. Italienske Atalanta skal ha vært til stede i går.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det. Har kontrakt med Bryne ut neste år og forholder meg til det, sier Rangvald Soma.

- Hvor vil du helst, England eller Italia?

- Jeg foretrekker Italia. Den italienske serien er tøffere og man legger vekt på teknisk fotball. Og jeg slipper unna Jærens vind og regn der, sier Brynes toppscorer.

  • Som egentlig er forsvarsspiler. I går begynte han på midtbanen, men måtte erstatte en skadd medspiller i forsvarsrekka etter 25 minutter.
  • Molde hadde igjen en god andreomgang. Fram til 10. minutt etter pause var Bryne bedre, men Molde var både rutinerte og effektive. Det var trener Erik Brakstad fornøyd med:

- En veldig viktig seier. Disse poengene er godt å ha med seg når vi går inn i EM-perioden, med fem- seks ukers trening, sa Brakstad.