Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forferdelig for Løke på tribunen

- Vi savnet Frank.

STAVANGER (Dagbladet.no): Kroatia - Norge 23-23. Frank Løke så torsdag kveld sine lagkamerater kjempe en fortvilet kamp om seieren mot Kroatia.

Det endte uavgjort, og dermed forsvant semifinalen for Norge.

Leddbåndskaden til Løke kan ha vært kostbar for det norske laget. For Gunnar Pettersen hadde absolutt trengt skuddsikre Løke på banen mot kroatene.

Selv synes han det var slitsomt å se kampen fra tribunen.

- Det var helt forferdelig og mye verre enn å spille selv, sier vestfoldingen.

Var savnet

Løke har vært en gigant for Norge i mesterskapet, og blir av flere nå karakterisert som verdens beste strekspiller framover på banen.

Magnethendene hans var savnet mot Kroatia.

UTE I TI UKER: Frank Løke er ute i ti uker, med leddbåndskaden han pådro seg mot Slovenia. Han sier det var forferdelig å se Kroatia-kampen fra tribunen. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
UTE I TI UKER: Frank Løke er ute i ti uker, med leddbåndskaden han pådro seg mot Slovenia. Han sier det var forferdelig å se Kroatia-kampen fra tribunen. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer

- Jeg hadde sinnssykt tro på seier, hele veien, sier Løke til Dagbladet.no.

Løke er den av landslagsgutta som har hatt best treffprosent i EM. Mot kroatene bommet de andre gutta veldig mye - fra gode posisjoner.

- Vi hadde vel hatt bedre oss med Løke på banen, sier Gunnar Pettersen.

- Frank er ekstremt god mot slike forsvar og vi hadde hatt bruk for sugekopphendene hans, sier Krisian Kjelling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media