- Forferdelige nyheter

Fotball-stjerne har gått bort, bare 53 år gammel.

SISTE JOBB: Mihajlović på trenerbenken så sent som i slutten av august i år, da han ledet Bologna i Italia. Foto: NTB
SISTE JOBB: Mihajlović på trenerbenken så sent som i slutten av august i år, da han ledet Bologna i Italia. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den serbiske fotball-legenden Sinisa Mihajlović er død, 53 år gammel.

Han spilte 64 landskamper for Jugoslavia og Serbia og Montenegro og var inntil nylig trener for den italienske Serie A-klubben Bologna.

Det melder fotball-eksperten Fabrizo Romano på Twitter. Dødsfallet bekreftes også av flere internasjonale medier.

- Forferdelige nyheter. Sinisa Mihajlović har gått bort i en alder av 53 etter lang tids kamp med sykdom. «Jeg respekterer sykdommen, jeg vil møte den, med oppblåst bryst, se den i øynene, slik jeg alltid har gjort», sa han for mange år siden. Fighter, flott mann. Sjokkerende nyheter, skriver Romano på Twitter.

Mihajlović scoret ni mål for Jugoslavia og Serbia og Montenegro. Han spilte i VM både i 1994 og 1998. Han regnes som en av tidenes beste frisparkskyttere.

Mihajlović har vært rammet av blodkreft. Han sovnet stille inn med familien ved sin side, skriver italienske Gazzetta dello Sport.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer