Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forfjamset Liverpool-stjerne løp rundt med lapp. Dette var beskjeden fra Klopp

Liverpool-manager Jürgen Klopp avslører. 

HJEMMELEKSE: Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene. Han fikk utdelt taktikken litt for seint. Foto: Andy Hooper/Daily Mail/NTB Scanpix
HJEMMELEKSE: Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene. Han fikk utdelt taktikken litt for seint. Foto: Andy Hooper/Daily Mail/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det var noen merkelige scener som utspilte seg på St Mary's da Southampton slo Liverpool 1-0 i ligacupens første semifinale i går.

Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene. Spissen så ned på arket, samtidig som han forsøkte å følge med på spillet. Han gestikulerte også til flere medspillere om innholdet.

- Sturridge løper rundt med hjemmeleksa. Småsnodig. Det var jo ikke bare en liten lapp, men et stort A4-ark, sier Max-kommentator Kenneth Fredheim på direkten.

I et intervju forklarer Liverpool-manager Jürgen Klopp hva som sto på lappen.

- Det var et nytt system som sto på lappen.

- Vi ønsker å kalle det 3-5-2. Vi plasserte Lucas litt lenger bak, Emre (Can) i midten, to vinger, to spisser, og Lallana og Coutinho i mellomrommet. Det var det, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Manageren sier at Sturridge egentlig skulle fått beskjeden på sidelinja, men så blåste dommeren igang kampen igjen etter et Southampton-bytte.

- Vi var litt seint ute (med å videresende beskjeden). Vi ga ham lappen da kampen allerede var i gang igjen, men det var vår feil og ikke hans, sier Klopp.

- Sju-åtte spillere forsto beskjeden umiddelbart, Roberto Firmino trengte litt mer tid. Men slike ting skjer, sier Klopp.

Klopp sier videre at han forsøkte å få Liverpool inn i kampen igjen ved å omstrukturere. Det handlet ikke om frustrasjon, mente tyskeren.

Liverpool har mulighet til å revansjere seg når lagene møtes i den andre kampen på Anfield 25. januar. Vinneren over to kamper vil møte Manchester United eller Hull i finalen. Det ble 2-0 i det første oppgjøret på Old Trafford.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling