Forfjamset Liverpool-stjerne løp rundt med lapp. Dette var beskjeden fra Klopp

Liverpool-manager Jürgen Klopp avslører. 

HJEMMELEKSE: Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene. Han fikk utdelt taktikken litt for seint. Foto: Andy Hooper/Daily Mail/NTB Scanpix
HJEMMELEKSE: Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene. Han fikk utdelt taktikken litt for seint. Foto: Andy Hooper/Daily Mail/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Det var noen merkelige scener som utspilte seg på St Mary's da Southampton slo Liverpool 1-0 i ligacupens første semifinale i går.

Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene. Spissen så ned på arket, samtidig som han forsøkte å følge med på spillet. Han gestikulerte også til flere medspillere om innholdet.

- Sturridge løper rundt med hjemmeleksa. Småsnodig. Det var jo ikke bare en liten lapp, men et stort A4-ark, sier Max-kommentator Kenneth Fredheim på direkten.

I et intervju forklarer Liverpool-manager Jürgen Klopp hva som sto på lappen.

- Det var et nytt system som sto på lappen.

- Vi ønsker å kalle det 3-5-2. Vi plasserte Lucas litt lenger bak, Emre (Can) i midten, to vinger, to spisser, og Lallana og Coutinho i mellomrommet. Det var det, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Manageren sier at Sturridge egentlig skulle fått beskjeden på sidelinja, men så blåste dommeren igang kampen igjen etter et Southampton-bytte.

- Vi var litt seint ute (med å videresende beskjeden). Vi ga ham lappen da kampen allerede var i gang igjen, men det var vår feil og ikke hans, sier Klopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer