Forfulgt av beinbrudd

Inge Andre Olsen uheldig igjen.

(Dagbladet.no): Mandag hinket Inge André Olsen av banen etter at en Öster-spiller landet på foten hans. I dag fikk den landslagsaktuelle Stabæk-stopperen beskjeden han fryktet: Olsen har brukket et lite bein i foten, og er ikke tilbake på banen før om tidligst seks uker. Det melder klubbens hjemmeside.

- Jeg fikk beskjeden nettopp. Det er det verste som kunne skje nå. Jeg håpet det bare skulle være støtskader og blødninger, men i går tok vi røntgen. Og det var altså det verste, sier Olsen til Dagbladet.no.

Det er imidlertid på langt nær første gang han pådrar seg beinbrudd.

- Det er vel femte eller sjette gang jeg brekker et bein nede i vrista.

- Hvorfor skjer det så ofte med deg?

- Jeg har lurt på det sjøl, så jeg har blitt testet for beintettheten. Testen viste at jeg er sterkere enn normalt i beinstrukturen, så det er ikke snakk om noe beinskjørhet eller slikt. Jeg går mye i dueller, og da blir det en del smeller. Nå har jeg vært maks uheldig, sier han.

For trener Jan Jönsson kom nyheten om Olsens beinbrudd selvsagt svært ubeleilig.

- Inge er veldig viktig for oss. Vi har sett og jobbet med en del alternativer, men han er selvsagt en sentral spiller for oss. Nå må vi gjøre alt for at skadeperioden blir så kort som mulig.

FEM-SEKS BRUDD: Inge Andre Olsen tror selv han har brukket et bein i vrista fem eller seks ganger. På mandag skjedde det igjen, da en Öster-spiller landet på foten hans. Bildet er fra en kamp mot Rosenborg i 2004. Foto: Tore Bergsaker/Dagbladet
FEM-SEKS BRUDD: Inge Andre Olsen tror selv han har brukket et bein i vrista fem eller seks ganger. På mandag skjedde det igjen, da en Öster-spiller landet på foten hans. Bildet er fra en kamp mot Rosenborg i 2004. Foto: Tore Bergsaker/Dagbladet Vis mer

- Hvem vil utgjøre stopperparet nå?

- Pontus Segerström og Mike Kjølø i første omgang. Håkon Skogseid og Pontus spilte sammen med hell på La Manga, men nå er også Håkon skadet, sukker han.

Forfulgt av beinbrudd