Forfulgte tennisstjerne

Dubravko Rajcevic hevder at han var forelsket i tennisesset Martina Hingis. Derfor sto han daglig utenfor døren hennes, gjemte seg i hagen hennes og ringte henne på reise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

45-åringen ble torsdag dømt til to års fengsel av en domstol i Miami, etter å ha blitt funnet skyldig i å ha forfulgt og plaget den sveitsiske tennis-stjernen.

Kroatiskfødte Dubravko Rajcevic, som er australsk statsborger, hevdet i retten at han var forelsket i den sveitsiske tennisspilleren, noe retten ikke fant særlig formildende.

- Retten er av den mening at du er en dypt forstyrret person, og at det at du er besatt av Martina Hingis er en manifestasjon av disse problemene, slo dommeren Kevin Emas fast i sin kjennelse.

- Du har demonstrert manglende evne eller vilje til å følge en rimelig standard for oppførsel og respekt for loven, sa Emas videre.

Rajcevic ble også dømt til psykiatrisk behandling under soning, og fikk absolutt forbud mot noensinne igjen å ha kontakt med Hingis eller hennes familie.

Retten fant det blant annet bevist at Rajcevic hadde forfulgt Hingis over lengre tid, ved tre tilfeller tok seg inn på eiendommen hennes, plaget henne ved å ringe hotellene der hun bodde, og tilbrakte mellom tre og fire timer daglig utenfor døren hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer