Forhandler med Gjelsten

Wimbledon-eier Bjørn Rune Gjelsten og midlertidig manager Terry Burton er i Oslo for å snakke om Wimbledons framtid.

Terry Burton tok over som Wimbledon-manager etter Egil Drillo Olsen to kamper før slutt. Manager-byttet var ikke nok til å forhindre nedrykk. Etter åtte strake tap under Drillo, ble det uavgjort mot Aston Villa og tap mot Southampton i Burtons kamper som manager. Dermed rykket Wimbledon ned i 1. divisjon.

Terry Burton er nå i Oslo for å møte klubbeier Bjørn Rune Gjelsten.

- Vi møtes for å diskutere Wimbledons framtid, og Terrys rolle. Jeg er veldig positiv til Terrys rolle i klubben og jeg ser fram til en åpen og ærlig utveksling av synspunkter, sier Gjelsten til SkySports.

Gjelsten og Burton kommer ifølge SkySports til å diskutere kjøp og salg av spillere før sesong-oppkjøringen under Oslo-møtet.

Jason Euell er på vei bort fra Wimbledon. Tottenham er en av klubbene som har blitt linket til midtbanespilleren. Euell er ikke i tvil om at Burton er rett mann som ny Wimbledon-manager.

- Han har vært i klubben i flere år og har ventet lenge på dette. To kamper på slutten av sesongen var ikke nok til å utføre mirakler, men jeg tror han vil gjøre det veldig bra i første divisjon, sier Euell.

<B>WIMBLEDON-BOSS:</B> Terry Burton overtok som manager for Wimbledon etter Drillo. Nå er han i Oslo og snakker om klubbens framtid med klubbeier Bjørn Rune Gjelsten.