Forhandler om Flo i dag

Fifa-agent Gunnar Martin Kjenner er i London for å forhandle fram Tore André Flos overgang til Rangers i dag. Engelsk media hevder at Flo fortsatt får millioner av overgangssummen.

Kjenner reiste til England i går kveld, etter at Flo skal ha lagt inn en skriftlig søknad om å forlate Chelsea.

- Kjenner sitter i møte med Chelsea, Rangers og Tore André. Det har nå vart i to og en halv time, sier Kjenner-medhjelper Trond Are Gjone til Dagbladet.no.

Med overganssøknaden i går kveld skal Flo ha mistet av en saftig lojalitetsbonus ved overgangen til de skotske mesterne.

Men Daily Mail skriver i dag at Flo likevel vil motta 8,7 mill. ved overgangen, uansett hvem som tok initiativ til overgangen. Avisa har dette fra kilder i Norge nær Flo.

175 mill. i overgangssum

The Mirror hevder også at Flo har fått til et kompromiss om hans del av overgangssummen - som de hevder er på hele 175 mill. kroner.

Flo, Kjenner, Chelsea og Rangers startet møtene litt etter klokka ni i dag tidlig. Mye tyder på at nordmannen skifter klubb i løpet av dagen. Først må klubbene spikre den endelige overganssummen.

Så skal Flos egen lønn i Rangers bestemmes. Ifølge Daily Mail blir Flo tilbudt en ukelønn 540 000 kroner. Det tilsvarer omlag 28 mill. kroner på årsbasis.

Ingen norsk fotballproff er i nærheten av en liknende lønnspakke. Ifølge avisa blir han også den best lønnede spilleren i skotsk fotballhistorie.

Dyrest i Skottland

Rangers fortsetter i dag lovprisingen av nordmannen de håper å kunne presentere for hjemmepublikummet på Ibrox mot Celtic søndag.

- Vi prøver alltid å gjøre vårt beste i overgangsmarkedet. Det er derfor vi har prøvd å sikre oss en spiller av Flos kvalitet.

Flo blir den dyreste spilleren i Skottland noensinne.