Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forhandler om salg av Adiyiah

Fredrikstad i sluttforhandlinger om supertalentet.

FORLATER FFK: Dominic Adiyiah er på vei bort fra Fredrikstad.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
FORLATER FFK: Dominic Adiyiah er på vei bort fra Fredrikstad.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer

||| Fredrikstad er i kveld i forhandlinger med en europeisk klubb om et eventuelt salg av Dominic Adiyiah (20). Det bekrefter assistenttrener og spillerutvikler Joacim Jonsson overfor Dagbladet.

- Vi er i sluttforhandlinger med en klubb. Men det gjenstår flere ting. Både det å bli enig med klubb og så eventuelle personlige detaljer i kontrakten og medisinsk sjekk, opplyser Jonsson.

- Vi er nære, men jeg vet ikke om vi blir ferdige i kveld, sier Jonsson.

Adiyiah fikk sitt store gjennombrudd da han ble toppscorer i U-20-VM i Egypt for to uker siden. Ghaneseren ble både toppscorer i turneringen med åtte mål, og verdensmester etter at afrikanerne vant finalen på straffer mot Brasil.

Men spissen har av ulike grunner ikke vært en suksess siden han ble hentet til plankebyen i fjor høst. Adiyiah står med null scoringer i Tippeligaen på åtte kamper under eks-trener Anders Grönhagen. På grunn av landslagsspill har ghaneseren til gode å bl inkludert i troppen til Tom Nordlie.

Assistenttrener Jonsson vil ikke si hvilken klubb som er nær ved å sikre etterlengtede millioner i den økonomisk kriserammede klubben. Fredrikstad gikk med 11 millioner kroner i underskudd første halvår. 

- Det er ingen bakgårdsklubber, og det er ingen bakgårdsligaer. Vi skal ut av Skandinavia, sier en knapp Jonsson.

Etter det Dagbladet får opplyst fra ande kilder har tre klubber vist konkret interesse for 20-åringen. De aktuelle skal være en russisk og to italienske Serie A-klubber. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media