Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forhåndsfavorittene til sluttspillfinalen

Begge lag sikret finalebilletten med solid seier.

TIL FINALE: Haslum-keeper Trond Tjemsland og hans mannskap sikret finalebillett, søndag. Her mot Elverum i Postenligaen 2014. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TIL FINALE: Haslum-keeper Trond Tjemsland og hans mannskap sikret finalebillett, søndag. Her mot Elverum i Postenligaen 2014. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forhåndsfavorittene Haslum og Elverum innfridde da det gjaldt på hjemmebane og møtes i sluttspillfinalen i håndball for menn.

Begge lagene tapte sin bortekamp mot henholdsvis Halden og Bækkelaget og måtte derfor gjennom en tredje og avgjørende semifinalekamp.

I Elverum hektet hjemmelaget av Bækkelaget, som slo ut seriemester ØIF Arendal i kvartfinalen, tidlig i kampen søndag kveld og ledet 18-8 til pause. Sluttresultatet ble 34-21.

I Nadderud Arena skaffet også Haslum seg en komfortabel ledelse med 15-10 til pause og sikret finalebilletten med en solid 37-29-seier.

Haslum har første finalekamp på hjemmebane onsdag 11. mai, mens returoppgjøret i Elverum spilles søndag 15. mai. Eventuell tredje kamp blir i Nadderud Arena 18. mai.

Elverum spiller sin sjette strake finale.

- Det blir kult. Vi hadde nesten forventet at det skulle bli sånn også, selv om vi ikke har hatt fokus på noe annet enn det vi skulle gjøre mot Bækkelaget. Det blir morsomme kamper og en tøff kamp om gullet, sier Elverum-trener Michael Apelgren til Østlendingen.

I kvinnenes sluttspill møtes Larvik og Glassverket.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!