BARE TRENING: Det gikk bra med Harry Kane etter denne taklingen under forrige ukes vennskapskamp på Wembley mot Portugal, men Bruno Alves fikk rødt kort. Foto: NTB SCANPIX
BARE TRENING: Det gikk bra med Harry Kane etter denne taklingen under forrige ukes vennskapskamp på Wembley mot Portugal, men Bruno Alves fikk rødt kort. Foto: NTB SCANPIXVis mer

- Forhåpentligvis vil jeg bli en legende for både klubben og landet mitt

På to år har Harry Kane (22) gått fra å være Tottenham-reserve, til å bli en av de mest målfarlige spissene i Europa. Nå er han klar for å ta fotball-EM med storm.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Hva er dine første minner om det engelske landslaget fra barndommen?

- Jeg husker Michael Owens mål mot Argentina (under fotball-VM i 1998). Det var fantastisk. Jeg så det og drømte om å kunne gjøre det samme en dag. Det er et av de tidligste minnene jeg har som skiller seg ut. Jeg var veldig ung da, men jeg har fulgt England med min bror og min familie så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid vært en stor fan, forteller 22-åringen.

For to år siden, da du fortsatt prøvde å slå gjennom som Tottenham-spiller, hadde du forestilt deg at du skulle spille EM i 2016?

- Det har alltid vært et mål å få spille med det engelske flagget på brystet og få spille i store turneringer. For to år siden så det ut som en lang vei, men det er derfor man jobber hardt. Det er det fotball handler om. Du må legge ned hardt arbeid for å nå målene dine. Det har jeg sett over de siste 18 månedene. Jeg gleder meg til mesterskapet, og det blir spesielt å være en del av det, sier Kane.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn