Forhekset av målstreken

Forhekset eller vaksinert - i VIF-garderoben strides man om det. Faktum er uansett at Vålerenga er desperate etter en målscorer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Skeids Daniel Braathen har bare å si ja for å havne i Tippeligaen. Vålerenga har vært på tråden til Skeid - Torshov-klubben har ringt tilbake - og etter det Dagbladet erfarer står VIF-investor Hans Petter Lundteppen klar med lommeboka. Men er enda en «guttunge» uten voksen erfaring spilleren som kan gjøre VIF til et topplag?

Tja, si det.

- Mye kan skje når overgangsvinduet åpnes, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.

At han ønsker seg en spiss med målteft trenger han ikke å fortelle oss engang. Men det er lenge til 1. juli, og så langt har Enga tapt seks poeng på manglende ferdigheter foran motstanderens mål.

Med andre ord:

Per dato kunne, skulle og burde Vålerenga vært Tippeligaens desiderte topplag.

Enveiskjøring

På Ullevaal i går kveld ble Viking feid av banen til 0- 0. Og jeg mener - FEID AV BANEN - i uttrykkets absolutte betydning. Men godt spill fram til motstanderens målstrek løser ikke Kjetil Rekdals akutte problem. Det skaper bare ytterligere frustrasjon.

- Du begynner å lure når den ene kjempesjansen etter den andre ender med ingenting, sier han.

- Det er som en forhekselse vi må bryte gjennom, fortsetter VIF-treneren. - Vi kan jo ikke gi opp - vi må bare øve videre. For i denne kampen gjorde vi alt riktig - eller nesten alt, da - vi scoret jo ikke mål.

- Og det er det som føles så frustrerende.

Kovacs

Vålerenga sto høyt, Vålerenga hadde bortimot maksimal gjenvinningsprosent, Vålerenga løp Viking i senk og Vålerenga var en konstant og massiv trussel på dødballer. Men å score mål - det klarte Vålerenga ikke.

Vålerenga hadde 13 målsjanser - Viking hadde absolutt ingen. Vålerenga-direktør Kjetil Siem bekrefter ønsket om Skeids Daniel Braathen. Men det stopper ikke der - også VIF-dressene ser hvor fotballskoen trykker.

- Vi har fortsatt et øye til Peter Kovacs i Tromsø også. Vi jobber med saken og ønsker å forsterke laget når overgangsvinduet åpnes , sier Siem.

NESTEN: Morten Berre på en av 13 målsjanser for Vålerenga i går. Men mål fikk de ikke.
FORTVILT: - Vi kan ikke skylde på andre enn oss sjøl, sa Freddy dos Santos.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer