FORBANNET: Modos bruk av en skadd Per-Åge Skrøder provoserer landslagssjef Roy Johansen. Foto:  EPA/ROBERT GHEMENT
FORBANNET: Modos bruk av en skadd Per-Åge Skrøder provoserer landslagssjef Roy Johansen. Foto: EPA/ROBERT GHEMENTVis mer

- Forkastelig av Modo

Norges landslagssjef raser mot svensk eliteklubb.

|||

Landslagssjef Roy Johansen er kritisk til at Modo brukte Per-Åge Skrøder før han var helt skadefri. Ishockeyspilleren er usikker til VM.

Landslagsspilleren ble skadd under OL-kampen mot Canada, og Roy Johansen raser mot Modo for det han mener er for tidlig bruk av Skrøder.

- Det er unødvendig av Modo å sende ham utpå skadd i den siste kampen. Det var ikke noe bra trekk fra Modo, sier Johansen til NRK.

Modo valgte å bruke Skrøder da de kjempet om sluttspillplass i svensk ishockey. Det godtar ikke Norges landslagssjef.

- Personlig synes jeg det er forkastelig av Modo å sende en skadd spiller utpå, uansett hvor nødvendig det er å få poeng, sier han.

Modo klarte ikke å nå sluttspillet, men står likevel fast på at det var riktig å bruke nordmannen.

- Han er lønnet av oss og er vår spiller. Vi spilte for å ta oss til sluttspill, og da må vi bruke de spillerne vi kan, sier sportssjef Fredrik Andersson i Modo.

Andersson legger vekt på at Skrøder selv ønsket å spille.

- Per-Åge mente selv at det fantes en sjanse for at han kunne spille. Hadde han sagt at han ikke kunne spille, ville han heller ikke spilt, fortsetter svensken.

Det er heller ikke en unnskyldning Roy Johansen aksepterer.

- Vi kommer til å ta det opp på prinsipielt grunnlag med tanke på VM, men også med tanke på spillerne som risikerer flere skader med å være for raskt ute på isen igjen, sier han.

(NTB)


USIKKER TIL VM: Per-Åge Skrøder.  Foto: Lars Hedelin / SCANPIX
USIKKER TIL VM: Per-Åge Skrøder. Foto: Lars Hedelin / SCANPIX Vis mer