Erling Braut Haaland:

Forklarer dramaet: - Ble nervøs

Erling Braut Haaland (20) var iskald og scoret på straffeforsøk nummer to, etter å ha bommet på det første, men røpet etter kampen at han var preget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Borussia Dortmund - Sevilla 2-2 (5-4 sammenlagt)

I løpet av snaut ni minutter i starten av 2. omgang ble Haaland først snytt for straffe, scoret, fikk scoringen annullert, fikk straffe, bommet på straffa, fikk ta den på nytt, scoret på neste forsøk, provoserte keeper, fikk illsinte Sevilla-spillere løpende etter seg, og fikk gult kort.

I et intervju vist på Viasport forklarer han hva som skjedde.

- Jeg bommet, og han jukset. Jeg scoret da han ikke jukset. For å være ærlig var jeg litt nervøs på den andre straffen. Da han skrek meg i ansiktet, tenkte jeg at det ville være enda deiligere å score.

- Hva sa du til keeperen?

- Jeg vil ikke si det. Jeg vet ikke hva det betyr, men jeg sa det samme som han sa til meg. Kanskje det er karma, smilte Haaland.

Etter episoden fikk han seg en real smell i ansiktet, etter en takling fra en Sevilla-spiller, i noe som kunne minne om en hevnaksjon.

- Det var kaos i noen minutter. Jeg kjenner det litt, men det er herlig med litt smerte i kjeven nå, jeg skal ikke klage på det. Det er greit å få noen never i ny og ne, sa spissen til TV 2 etter kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer