Forklarer hvorfor Drogba går i bakken

- Han er ingen skuespiller, sier Avram Grant.

• Champions League-semifinale direkte 20.45: Chelsea - Liverpool (1-1 i første kamp)

(Dagbladet.no) Didier Drogba er en av Premier Leagues sterkeste spisser. Når han er i form kan han være nesten umulig å forsvare seg mot.

Det er så mye kraft i ivorianeren at han kan skremme vannet av forsvarsspillere bare ved å se på dem.

Likevel er det ikke til å komme unna at han har en tendens til å falle litt lett.

Den gamle Liverpool-legenden Ian Rush tar opp dette temaet i sin spalte i Liverpool Echo i dag.

- Har advart mot Drogba

- Som alle andre er jeg en stor tilhenger av Drogba som spiller, for han er stor, sterk og kraftfull - og han vet åpenbart hvor målet står. Men det finnes også en annen side av spillet hans, hvor han faller for lett, skriver den gamle storscoreren.

Rush mener den italienske dommeren Roberto Rosetti må slå ned på skuespill fra start, for å vise at han ikke tolererer det.

- FALLER FOR LETT: Både Rafael Benitez og Ian Rush går til angrep på spillestilen til Didier Drogba og mener han er en skuespiller. Foto: EPA
- FALLER FOR LETT: Både Rafael Benitez og Ian Rush går til angrep på spillestilen til Didier Drogba og mener han er en skuespiller. Foto: EPA Vis mer

- Benitez har nok sagt til spillerne at de må være obs på triksene til Drogba og jeg føler at Jamie Carragher og Martin Skrel taklet ham bra sist. Likevel fikk Drogba flere tvilsomme frispark - og det var på Anfield, skriver Rush.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manager Rafael Benitez har gjort seg enda mer upopulær på Stamford Bridge de siste dagene, etter å anklaget Drogba for filming.

- Etter å ha sett mange av kampene hans, tror jeg de fleste vil mene det samme. Drogba er en fantastisk spiller, men han faller for lett, sier spanjolen ifølge PA Sport.

Forsvarer Drogba

Chelsea-manager Avram Grant lar seg sjelden lokke ut i ordkrig med andre trenere, men nå klarer han ikke holde tilbake sine meninger. Han mener angrepet på Drogba er totalt feilslått - og at det er en grunn til at spissen ligger så mye på bakken.

- Jeg synes ikke han er en skuespiller i det hele tatt. Dommerne må se mer på hva som skjer med ham. Han ser så sterk ut at forsvarsspillerne kanskje tenker at de må bruke enda mer kraft for å stoppe ham. Dommeren kunne lett gitt Carragher et gult kort i den første kampen, og da måtte han stått over denne, sier Grant ifølge BBC.

Han tror Benitez nå går ut med disse påstandene for å påvirke dommeren før kveldens kamp.

- Rafa kan si hva han vil. Dommerne på dette nivået er gode, selv om kamplederen gjorde noen feil i forrige uke. Men spør Benitez om hvorfor han sier dette. Jeg mener grunnen er åpenbar.

Forklarer hvorfor Drogba går i bakken

Også keeper Petr Cech sier at Drogba blir urettferdig behandlet og kritisert.

- Helt siden Didier kom til England har folk sagt at han kaster seg. Men han har spilt godt og har en fantastisk scoringsstatistikk. Dette vil ikke forstyrre ham i det hele tatt, sier Cech ifølge PA Sport.

PÅ BAKEN: Avram Grant mener det er en grunn til at hans nummer 11 tilbringer så mye tid på gresset. Forsvarsspillerne tar ham for hardt, hevder manageren.
KLAR TIL KAMP: Avram Grant og Didier Drogba under gårsdagens trening på Stamford Bridge. I kveld barker Chelsea og Liverpool sammen igjen.