Forklarer hvorfor Super Mario ikke smiler etter scoringene

- Det er jo helt normalt for ham.

MARIOS DOBBEL: Mario Balotelli puttet to mål mot Salzburg i går kveld. Italieneren har fem mål på seks City-kamper. Foto: JON SUPER/AP
MARIOS DOBBEL: Mario Balotelli puttet to mål mot Salzburg i går kveld. Italieneren har fem mål på seks City-kamper. Foto: JON SUPER/APVis mer

(Dagbladet): Manchester-oppholdet til Mario Balotelli har vært ganske tungt.

Det har vært preget av skader og et rødt kort - men han har likevel rukket å vise at han virkelig har noe å bidra med. Tross lite spilletid har han scoret fem mål denne sesongen.

I går kveld ble det to nye, da Manchester City sikret seg avansement fra gruppespillet i Europa League ved å slå Red Bull Salzburg 3-0 hjemme.

- Normalt for ham Men selv om det har vært langt mellom høydepunktene i Balotellis City-tid så langt, var det lite glede å se 20-åringens ansikt i går kveld. Det var som hugget i stein etter begge scoringene.

Manager Roberto Mancini forklarer hvorfor:

- Han er alltid sånn, for det er jo normalt for ham å score. Han scorer hver dag, sier Mancini ifølge The Independent.

De siste månedene har vært preget av en berg-og-dal-bane av opp- og nedturer.

I tillegg til å ha vært mye skadd, har Balotelli også vært involvert i en bilulykke denne høsten. Han har også debutert for Italia, og i sin andre landskamp ble han utsatt for rasisme av italienske fans.

Én hel kamp Balotellis fire måneder i Manchester City har bare gitt ham 373 minutter på banen, på grunn av skader og en utvisning:

• Han spilte 33 minutter som innbytter i debuten mot Poli, og scoret.

• Så var han skadd i to måneder, før han fikk 28 minutter i 0-3-tapet for Arsenal

• Hans eneste 90-minutter kom i 2-1-tapet for Wolves.

• Mot West Bromwich scoret italieneren to før han ble utvist etter 62 minutter.

• Borte mot Stoke fikk han 89 minutter.

• I går kveld puttet han to mot Salzburg før han ble byttet ut etter 71 minutter.

Forventer mer Selv om Balotelli har bra scoringsstatistikk så langt i City-trøya, forventer Mancini enda mer av 20-åringen.

- Mario kan spille enda bedre. Jeg er fornøyd med at han scorer to mål, men han har mer inne. Han kan løpe mer, utnytte sjansene bedre og gjøre andre pasningsvalg noen ganger. Jeg vet vi har mer i vente, sier Mancini til klubbens hjemmeside.

Veteranen Patrick Vieira krever også mer av Super Mario.

- Han er en målscorer og har puttet mange allerede. Men har er nødt til å jobbe hardere for laget også, sier Vieira ifølge Press Association.

STEINANSIKT: Mario Balotelli blir gratulert av Patrick Vieira. Foto: JON SUPER/AP
STEINANSIKT: Mario Balotelli blir gratulert av Patrick Vieira. Foto: JON SUPER/AP Vis mer