Nathalie Birli kidnappet av psykisk syk mann

Forklarer kidnappingen: - Jeg fikk panikk

Mannen (33) sier han ikke ville voldta Nathalie Birli. Hvorfor han bortførte, slo og tok kvelertak på Birli blir opp til en psykiater å avgjøre.

KIDNAPPET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Nå forteller mannen sin versjon av historien. Foto: Instagram / Nathalie Birli
KIDNAPPET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Nå forteller mannen sin versjon av historien. Foto: Instagram / Nathalie Birli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag fortalte Dagbladet den oppsiktsvekkende historien om Nathalie Birli som ble kidnappet langs veien, ført til et bortgjemt hus og torturert.

Mannen som bortførte henne skal, ifølge Birli, ha vært psykisk syk, og det var først da hun begynte å rose de fine orkideene at han valgte å slippe henne fri.

Den 33 år gamle mannen ble pågrepet kort tid etter at Birli klarte å unnslippe fangenskap. Nå innrømmer mannen at han kidnappet syklisten, men han nekter for at han kjørte på henne med vilje.

Tilregnelig eller ikke?

Overfor politiet har 33-åringen fortalt sin versjon av historien som gikk verden rundt denne uka.

Mannen, som bor i nærheten av Graz i Østerrike, sier at han aldri hadde planer om å kjøre på Birli, og at det som skjedde etterpå var et resultat av panikken som traff ham. Birli brakk armen under påkjørselen.

Mannen ble svært stresset da han kjørte på syklisten. Han gikk ut av bilen, slo henne i hodet med en trepinne, bandt henne fast og førte henne inn i bilen. Deretter kjørte han til et sted ingen kunne finne dem.

- Jeg fikk panikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer