Bristol City slo Manchester United

Forklaringen bak den ville feiringen med ballgutten: - Jeg innså at «dæven, jeg kan ikke gjøre det»

Det tok av da Bristol City sendte Manchester United på hodet ut av ligacupen.

VISSTE IKKE HVOR HAN SKULLE GJØRE AV SEG: Derfor tok Bristol City-manager Lee Johnson tak i den første han så, og det var ballgutten. Foto: Rogan/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
VISSTE IKKE HVOR HAN SKULLE GJØRE AV SEG: Derfor tok Bristol City-manager Lee Johnson tak i den første han så, og det var ballgutten. Foto: Rogan/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): De som ikke forstår at fotball kan bety mye bør ta en titt på Bristol City-feiringene etter gårsdagens Ligacup-seier mot Manchester United.

Tre minutter på overtid brøt Ashton Gate Stadium ut i et unisont jubelbrøl. Det skjedde da Korey Smith avgjorde kampen og samtidig sendte hjemmelaget til semifinale.

Da dommeren tok fløyta til munnen, stormet både spillere og fans banen. Det samme gjorde Bristol City-manager Lee Johnson. TV-bildene viste at manageren stormet bort til en ballgutt etter den avgjørende scoringen, løftet ham opp og svingte ham rundt som om de hadde vunnet hele cupen.

Etterpå forklarte Johnson feiringen slik:

- Det er kvelder som dette vi drømmer om. Det er bare en fascinerende kveld som er vanskelig å forklare de indre følelsene. Disse spillerne vil ha et bånd for alltid og det er en fin ting, sier Johnson, som selv feiret med en ballgutt.

Den tidligere Bristol City-spilleren Louis Carey skal ha fleipet med Lee Johnson om høyden hans etterpå.

- Louis Carey sa at jeg hadde løftet min større bror. Typisk Louis Carey, men det var et øyeblikk der jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Hva gjør man? Skjønner du hva jeg mener? Jeg ville løpe og feire med guttene, men så gikk jeg på banen og innså at «dæven, jeg kan ikke gjøre det». Så han var den eneste der og det var flott å se ham, fordi jeg trengte å feire med noen og det var tilfeldigvis ballgutten, sier Johnson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer