Forklaringen bak Ruuds enorme utvikling

Casper Ruud har tatt store steg det siste året. Nå håper 20-åringen å være en av spillerne som dominerer sporten i tiden etter Federer, Nadal og Djokovic.

SUPERTALENT: Casper Ruud opplever sin beste sesong på tennisbanen. 20-åringen fra Snarøya nærmer seg verdenseliten i tennis. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SUPERTALENT: Casper Ruud opplever sin beste sesong på tennisbanen. 20-åringen fra Snarøya nærmer seg verdenseliten i tennis. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GRÅKAMMEN (Dagbladet): Casper Ruud er hjemme i Norge etter noen hektiske uker på kontinentet. Iført rød trøye og hvit shorts, og med en av verdens mest fryktede forehander festet til kroppen, tok han denne uka imot unge, håpefulle norske tennisspillere på Hemings tennisanlegg.

Barna og ungdommen fikk prøve seg mot Norges desidert beste spiller, og fikk servert noen tips og triks til sin videre satsing. I Sverige opplevde man et oppsving i interesse og aktivitet under Bjørn Borgs storhetsperiode på 70- og 80-tallet. Kan man nå få en liknende Casper Ruud-effekt i Norge?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer