TIL ITALIA: Uruguayanske Diego Forlan blir Inter-spiller. Her feirer han scoring mot Fulham i Europa League-finalen i fjor. Foto: Nigel Treblin, AFP/Scanpix
TIL ITALIA: Uruguayanske Diego Forlan blir Inter-spiller. Her feirer han scoring mot Fulham i Europa League-finalen i fjor. Foto: Nigel Treblin, AFP/ScanpixVis mer

Forlan er klar for Inter

- Vanskelig å ta farvel med Atletico.

Diego Forlán forlater Atlético Madrid og blir Inter-spiller. Det bekreftet han i dag.

- Det er alltid vanskelig å ta farvel. Jeg har fire år i Atletico og tre sesonger i Villarreal, sa Forlan på en pressekonferanse.

- Jeg ser fram til å få nye impulser. Alt er nytt, og det er der man kan finne motivasjon. Det er ikke mange som får sjansen i Inter som 32-åring.

Uruguayaneren har blitt toppscorer i Spania både i Villarreal og som Atlético Madrid-spiller. I fjor sommer ble han stemt fram som den beste spilleren under VM-sluttspillet i Sør-Afrika, der Uruguay tok seg til semifinale.

Forlán har en fortid også i Manchester United. Han hadde en skuffende fjorårssesong i Atlético, men reiste seg ettertrykkelig da han nylig vant Copa America med hjemlandet.

Overgangen er godt nytt for Inter, som riktignok ikke har bekreftet at en avtale er inngått ennå. Milano-klubben har mistet offensive nøkkelspillere i Samuel Eto'o og Goran Pandev til henholdsvis Anzji Makhatsjkala og Napoli.

(NTB)