ANGREPSSTYRKE: Uruguay kommer til VM med en angrepsstyrke de fleste bare kan misunne dem. Diego Forlan (t.v.) håper Luis Suárez blir friskmeldt selv om det betyr at han selv må sitte på benken. Foto: REUTERS / Andres Stapff / NTB Scanpix
ANGREPSSTYRKE: Uruguay kommer til VM med en angrepsstyrke de fleste bare kan misunne dem. Diego Forlan (t.v.) håper Luis Suárez blir friskmeldt selv om det betyr at han selv må sitte på benken. Foto: REUTERS / Andres Stapff / NTB ScanpixVis mer

Forlan håper Suárez blir friskmeldt, selv om det betyr at han selv mister plassen

Kjemper mot klokka.

Luis Suárez har gått glipp av Uruguays VM-forberedelser, men håper å bli klar til mesterskapet. Det håper Diego Forlán også, selv om det kan koste ham plassen i laget.

Suárez ødela menisken i Liverpools siste Premier League-kamp og måtte opereres. Han kjemper nå en hard kamp for å bli klar i tide til sommerens VM.

Uruguay er i gruppe med England, Italia og Costa Rica.

- Mye bedre for oss Forlán (35) har en langt større sjanse til å få spilletid i VM dersom Suárez er skadd, men veteranspissen sier han håper Liverpool-stjernen blir klar.

- Jeg vil at hele laget skal være klar for VM, også Luis. Det vil være mye bedre for oss. Luis besøkte treningsfeltet og det var fint å se ham igjen ettersom han hadde vært borte en ukes tid. Han fortalte oss at formen var god og at behandlingen går bra. Alle vil at han skal bli klar, sier Forlán.

Knapp seier Uruguay ladet opp til VM ved å slå Nord-Irland 1-0 på hjemmebane natt til lørdag.

Forlán ble byttet ut i pausen, før Cristian Stuani avgjorde etter 62 minutter.

- Det var en fin måte å forberede seg på siden Nord-Irland spiller likt som England, sa Forlán.

Uruguay spiller sin åpningskamp mot Costa Rica 14. juni.

(NTB)