KOM MED RÅD: Diego Forlan rådet sin landsmann Luis Suarez til å dra til Manchester United i 2011. Foto    AFP PHOTO / Maxi Failla / NTB Scanpix
KOM MED RÅD: Diego Forlan rådet sin landsmann Luis Suarez til å dra til Manchester United i 2011. Foto AFP PHOTO / Maxi Failla / NTB ScanpixVis mer

Forlan rådet Suarez til å droppe Liverpool til fordel for Manchester United

- Selvfølgelig.

(Dagbladet): Diego Forlan hadde ingen minneverdig karriere i Manchester United, iallfall ikke med mange positive fortegn. Spissen tilbrakte tre år i den engelske klubben før han dro videre til spanske Villarreal.

Forlan er en god venn av Liverpool-spiller Luis Suarez, men var det opp til ham hadde sistnevnte spilt i en annen engelsk klubb for øyeblikket.

- Da Liverpool kom med et tilbud sa jeg selvfølgelig at han skulle gå til Manchester United, men jeg snakket også varmt om Liverpool, sier Forlan til FourFourTwo Magazine, gjengitt av Liverpool Echo.

Luis Suarez signerte for Liverpool i 2011, og det var særlig Liverpool-fansen som fikk Forlan til å skryte av Merseyside-klubben.

- Jeg fortale ham hvordan fansen applauderte meg da vi slo dem ut av Europa League, sier Forlan.

Duoen har ved flere tilfeller dannet spisspar i Uruguay, og Forlan har bare positive ting å si om sin landsmann.

- Han er høflig og alltid villig til å lære, og han spør meg alltid spørsmål og om råd. Jeg liker at han føler han kan komme til med både når det går bra og når det går dårlig, sier Forlan.