Forlan reddet Manchester United

Diego Forlan ble den store helten for Manchester United da han scoret det avgjørende målet to minutter på overtid mot Chelsea.

Det så ut til at toppoppgjøret i den engelske eliteserien skulle ende 1-1, men som så mange ganger før avgjorde Manchester United i sluttminuttene og vant 2-1.

To minutter på overtid sendte Juan Sebastian Veron av gårde en superpasning. Diego Forlan var der han skulle og dundret ballen i Chelsea-målet. Manchester United har for alvor tatt opp kampen om ligagullet med tabellener Arsenal.

Men det var Chelsea som kom best i gang på Old Trafford. Kvarteret før pause ga Emmanuel Petit en perfekt pasning til Eidur Gudjohnsen, som fortsatte i samme stil og vippet ballen bak Fabien Barthez.

Hjemmelaget slo riktignok tilbake ved Paul Scholes' scoring ti minutter senere. David Beckham la det vakre innlegget som Scholes headet knallhardt i nettet.

Alex Ferguson var tydeligvis ikke fornøyd med superspissen Ruud van Nistelrooy, og valgte å ta ham ut til fordel for Diego Forlan etter halvspilt 2. omgang.

To minutter på overtid kunne suksessmanageren juble over sin 500. seier. Takket være nettopp Diego Forlan.

(NTB)