Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forlan senket Barca

Diego Forlan ble aldri noen helt i Manchester United. Søndag senket han selveste Barcelona med to mål i Villerreals 3-0-seier. Nå er spenningen tilbake i spansk fotball, mens Barca må ut på overgangsmarkedet.

For Barcelona sliter med store skadeproblemer og manglet også flere spillere med suspensjon. Laget var pinlig svakt mot Villarreal. Offensivt var man ufarlige, defensivt bød man opp til runddans.

Det er uvante takter fra de spanske serielederne. Nå er ledelsen ned til Real Madrid og Valencia kun sju poeng. Barca tvinges ut på overgangsmarkedet for å styrke stallen. Søndagens resultat vil sette fart i ryktene om at John Carew skal til den katalanske storklubben.

Tapet var det tredje strake på bortebane mot Villarreal for Barcelona. Komplekset blir bare tydeligere og tydeligere.

Uten sting

Gulkledde Villarreal spilte klikk-klakk-fotball forut for 1-0-scoringen. Diego Forlan, som var ufarlig i Manchester United, banket inn ledermålet med et knallhardt skudd. Kort tid etter burde han økt til 2-0.

Det klarte Gonzalo Rodriguez rett etter sidebytte da han styrte inn et frispark fra Juan Riquelme. Sistnevnte har en fortid i nettopp Barcelona. Kampen ble avgjort fire minutter før slutt da Forlan etter litt fram og tilbake fikk ballen inn i et tomt bur.

Et Barcelona uten sting gikk på sesongens andre og største tap.

(NTB)

DIEGO FORLAN:Scoret to mål mot Barcelona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media