Forlan vil tilbake til Premier League

Men først skal United-floppen senke Arsenal.

(Dagbladet.no): Litt spøkefullt ble det sagt at ekornet på Highbury var mer målfarlig enn Villarreal og Diego Forlan i den første Champions League-semifinalen onsdag.

Men Arsenal vant bare 1-0 hjemme og 26-årige Forlan har store håp foran returen i Spania i morgen.

- Forhåpentligvis kan vi spille mye bedre hjemme enn på Highbury. Vi likte ikke å tape, men vi har fortsatt en sjanse. Vi må være optimister, sier Forlan til BBC Sport.

Den tidligere Manchester United-spissen er blitt en kjempesuksess i Primera Liga. Forrige sesong tok han gullstøvelen som Europas toppscorer.

Scoringer mot Arsenal kan sikre Forlan en overgang til en større klubb.

- Selvsagt vil jeg også til et storlag, det vil alle spillere. Det er målet mitt. Jeg er i en god klubb og trives her. Men alle vil utvikle seg, sier Forlan.

Og da utelukker han ikke en retur til Premier League, der han nettet ti ligamål på 23 starter og 40 innhopp for United mellom 2002 og 2004.

- Hvis det kommer et godt tilbud, både for meg og klubben, så drar jeg gjerne tilbake, sier Forlan.

NØTT TIL Å SCORE: Diego Forlan sier at Villarreal skal presse Arsenal på hjemmebane. Her sammen med ekornet på Highbury. Foto: Scanpix/Reuters
NØTT TIL Å SCORE: Diego Forlan sier at Villarreal skal presse Arsenal på hjemmebane. Her sammen med ekornet på Highbury. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

• Din kommentar: Hvilken Premier League-klubb kan ha nytte av Forlan?

INNBYTTER PÅ OLD TRAFFORD: Forlan ble en suksess i spansk fotball etter å ha tilbrakt mest tid på benken i Manchester U.