Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forlanger at Steffen scorer mot Hellas

- Ellers ligger han tynt an, truer pappa Odd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Dagbladet.no live i kveld: Hellas - Norge kl. 20.30 

(Dagbladet.no): Odd Iversen prøver ikke akkurat å dempe forventingene til sønnen Steffen før kveldens bortekamp mot Hellas.

- Jeg regner med at han scorer minst ett mål, og blir veldig skuffa hvis Steffen går målløs av banen. Da får han kjeftetelefon fra Trondheim i kveld. Jeg sendte ham en melding da han reiste. «Dæven du ligger dårlig an om du ikke scorer», sier Odd Iversen til Dagbladet.no.

Enkelte har uttrykt bekymring for at Norge kommer til å mangle fart på topp uten John Carew. Slike argumenter fnyser den gamle storscoreren av.

- De som mener Steffen og Ole Gunnar ikke burde spilt sammen fordi de mangler fart, har ikke peiling. Det er snakk om fotballforståelse, og den er utrolig god hos begge to. Jeg synes Steffen burde spilt framfor Carew uansett på grunn av formen. Så lenge Carew ikke har spilt på en måned, må han ikke tro at han er verdensmester. Han må spille noen kamper først, mener han.

Må score mer

Spisskonstellasjonen Iversen/Solskjær har han klokkertro på.

- Jeg tror de kommer til å lage furore for Hellas. Både de hjemlige spillerne og utenlandsproffene ser ut til å være i storform. Jeg skulle nesten til å si at det blir lett match, men Norge får vel slite litt i starten, tror Iversen.

NORGES HÅP: Steffen Iversen og Ole Gunnar Solskjær utgjør spissduoen mot Hellas i kveld. Odd Iversen forlanger minst én scoring fra sønnen. - Jeg regner med at han scorer minst ett mål, og blir veldig skuffa hvis Steffen går målløs av banen Foto: Arnt E. Folvik
NORGES HÅP: Steffen Iversen og Ole Gunnar Solskjær utgjør spissduoen mot Hellas i kveld. Odd Iversen forlanger minst én scoring fra sønnen. - Jeg regner med at han scorer minst ett mål, og blir veldig skuffa hvis Steffen går målløs av banen Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

I VG tidligere denne uka karakteriserte LSK-manager Jan Åge Fjørtoft Steffen Iversen som tidenes talent i norsk fotball. Akkurat det vil ikke Odd Iversen uttale seg om - men han ser ikke bort fra at Steffen er et større talent enn ham selv.

- Men han må score flere mål, selv om det ser ut som han har funnet ut det også nå. Han kan jo risikere å bli toppscorer i eliteserien. Jeg vet ikke om det har skjedd før jeg, at både far og sønn er blitt toppscorer, sier Odd Iversen.

<B>KLOKKERTRO:</B> Selv med en skadefri John Carew burde Steffen Iversen spilt fra start, mener pappa Odd.