Forlanger Flo på laget

LONDON (Dagbladet): I samlet flokk krever nå engelsk presse at Chelsea-manager Gianluca Vialli tar til vettet, og bruker superreserve Tore André Flo i førsteelleveren hele tida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Samtidig har Newcastle-manager Ruud Gullit fått styrets fullmakt til å by 115 millioner kroner for Flo. Etter de to avgjørende Flo-scoringene mot Blackburn mandag kveld, skriver Storbritannias største avis The Sun i tirsdags-utgaven at Flo har tilbrakt altfor mye tid på Chelseas innbytterbenk denne sesongen.

- Flo er en målscorer av klasse. Hans teknikk er imponerende, og han er en avslutter uten nerver, skriver The Sun. Ifølge avisa endte kampen med en suveren oppvisning av unge Flo. Han vant kampen for legionærene fra London.

The Mirror legger heller ikke skjul på at Tore André Flo ikke hører hjemme på Chelseas innbytterbenk.

- Han får sannelig ikke mange minutter på å vise sin klasse, men denne gangen trengte han ikke mange minuttene, skriver The Mirror.

Usikker manager

The Express skriver at Tore André var praktfull, og at hans samspill med Brian Laudrup var til å miste pusten av.

- Den eneste manageren som virker direkte usikker på sin egen lagoppstilling er Vialli. De to som kom inn (Flo og Laudrup), var imponerende gode, skriver The Express.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer