Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Forlat Arsenal, Jens

Kahn med råd til rivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München-målvakt Oliver Kahn kommer med klar oppfordring til sin landslagsrival i det tyske buret.

- Jens Lehmanns innsats på landslaget har vært upåklagelig. Men du kan ikke spille i EM når du ikke er fast på noe lag, lyder det fra den rutinerte tyske målvakten.

Lehmann har ikke spilt for Arsenal siden august ettersom manager Arsène Wenger stadig prioriterer spanske Manuel Almunia i mål.

- Derfor er det best for ham å dra til en klubb der han får spille, fortsetter Kahn.

Lehmann (38) ble foretrukket framfor nettopp Kahn under fjorårets VM-sluttspill på hjemmebane, noe som tilspisset forholdet dem enda mer.

Tyske Wolfsburg, som foreløpig er på en 13.-plass i 1. Bundesliga, meldte onsdag sin interesse for Lehmann. 38-åringen har voktet det tyske landslagsburet 50 ganger.

(NTB)

HAR MISTET PLASSEN: Almunia har overtatt plassen mellom stengene i Arsenal. Oliver Kahn mener Lehmann må finne seg ny klubb hvis han vil være med på EM neste sommer. Foto: REUTERS
HAR MISTET PLASSEN: Almunia har overtatt plassen mellom stengene i Arsenal. Oliver Kahn mener Lehmann må finne seg ny klubb hvis han vil være med på EM neste sommer. Foto: REUTERS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!