Forlater Bayern München

James Rodríguez (27) vil ikke fortsette i Bayern München. Dermed returnerer den colombianske midtbanemannen til Real Madrid som planlagt.

FORLATER BAYERN: James Rodriguez er ferdig i Bayern München etter to år på lån hos tyskerne. Foto: Pixathlon / REX / NTB Scanpix
FORLATER BAYERN: James Rodriguez er ferdig i Bayern München etter to år på lån hos tyskerne. Foto: Pixathlon / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rodríguez har vært lånt ut fra Real Madrid til Bayern de siste to sesongene. De siste månedene har det vært spekulert i at tyskerne ønsket å kjøpe ham ut av Real-kontrakten når låneavtalen utløper, men det får de altså ikke mulighet til.

I en pressemelding opplyser det tyske mesterlaget at Rodríguez selv ikke ønsket å fortsette karrieren i München.

– James fortalte meg i en personlig samtale at han ikke ønsker at klubben utløser kjøpsopsjonen. Han ønsker å spille fast. Det finnes det ingen garanti for her, og det er jeg personlig lei meg for, sier Bayern-toppen Karl-Heinz Rummenigge til Sport Bild.

Det er samtidig slett ikke sikkert at Rodríguez' framtid ligger i den spanske hovedstaden. Det er lite sannsynlig at han får mye spilletid der, og dermed er midtbanestjernen blant annet blitt koblet til klubber i Premier League.

Rodríguez kom til Real Madrid sommeren 2014 å ha blitt toppscorer og imponert stort i fotball-VM. Han har blant annet vunnet La Liga og to Champions League-titler med den spanske gigantklubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer