FORLATER ÅRÅSEN: Espen Søgård er klar for Start etter 14 år i Lillestrøm - 12 av dem på klubbens A-lag.Foto: Thomas Winje Øijord / Scanpix
FORLATER ÅRÅSEN: Espen Søgård er klar for Start etter 14 år i Lillestrøm - 12 av dem på klubbens A-lag.Foto: Thomas Winje Øijord / ScanpixVis mer

Forlater LSK etter 14 år

Espen Søgård klar for Start.

Start ble mandag enig med Lillestrøm og Espen Søgård om en overgang. Han kan spille for Kristiansand-klubben allerede neste helg.

- Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i karrieren og ser fram mot nye oppgaver. Ut fra sånn situasjonen ble er jeg veldig glad for at det ble denne løsningen. Absolutt. Jeg er klar til dyst, sier Søgård til Starts nettsted.

31-åringen kan ikle seg Start-drakten så tidlig som mot Alta i cupen kommende lørdag.

- Det blir jo ikke så stor endring med drakt i gult og svart, så den overgangen skal jeg fikse greit, sier en flirende Søgård.

Start-ledelsen er godt fornøyd med å ha sikret seg en eliteserieveteran.

- Vi er strålende fornøyde med å ha signert Espen Søgård. Dette er hel ved, og en spiller som alltid vil gi alt, sier sportslig leder Rune Jakobsen.

Søgård har vært i Lillestrøm siden han kom som juniorspiller fra Fet i 1997. Han har spilt tolv sesonger for klubbens A-lag.

(NTB)