<strong>BLIR:</strong> Geir Bakke har signert en kontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg til 2024. Foto: NTB Scanpix
BLIR: Geir Bakke har signert en kontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg til 2024. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlenger med Sarpsborg

Geir Bakke signerer ny kontrakt som Sarpsborg-trener som julegave til fansen. Trenerens nye avtale strekker seg til 2024.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter Sarpsborg på sitt nettsted lille julaften.

Bakke setter dermed en endelig stopper for spekulasjonene om at han skal bli ny Rosenborg-trener.

– Som jeg har sagt i et intervju tidligere, så er vi fortsatt i 1. omgang på vår reise i Sarpsborg 08. Jeg trives utrolig godt i klubben og er veldig stolt over å forlenge kontrakten her, sier Bakke.

– Vi har gjort oss bemerket i Fotball-Norge og Skandinavia de siste årene. Når en hovedtrener som har vært med på denne reisen faktisk ønsker å bli med videre og ikke hoppe på et bedre og i manges øyne mer spennende tilbud, sier også mye om at vi har gjort og gjør ting riktig, sier styreleder Cato Haug.

Bakke kom til Sarpsborg i 2015 etter å ha vært assistenttrener i Molde.

– Dette er vår julegave til alle som er glad i Sarpsborg 08. Geir Bakke har sammen med resten av trenerteamet, spillergruppa og klubben tatt store steg de siste sesongene. Vi ser veldig fram til å forlenge samarbeidet, sier styreleder Cato Haug.

Sarpsborg klarte ikke innfri i Eliteserien denne sesongen, men kjempet om avansement i debuten i europaligaen helt til siste kamp i gruppespillet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer