Forlenget krise i Tromsø

Tromsø presterte årsbeste innsatsmessig, men tapte likevel for 4. gang på rad. Krisen i ishavsbyen er fremdeles akutt etter 0-2 for Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tromsø har aldri tidligere tapt for Stabæk hjemme på Alfheim, og laget har helt glemt hvordan det er å score mål. TIL-ledelsen var i helga ute og kikket etter en goalgetter, men sjefene i Tromsø vil foreløpig ikke gå ut med navn på mulige nyervervelser.

Tromsø-trener Terje Skarsfjord sier han er lei av å svare på spørsmål om han vurderer å forlate jobben sin. Men presset på TIL-treneren ble ikke mindre etter søndagens tap.

- Mangler goalgetter

- Vi mangler en spiller som kan banke inn mål. Jørgen Tengesdal gjør en god jobb på topp, men vi trenger en spiller vi vet kan score mål stabilt. Vi håper å ha en slik spiller på plass innen 14 dager, forklarer Skarsfjord til NTB.

Han er likevel sterk i troen på at Tromsø skal klare å komme seg bort fra den deprimerende nedrykksplassen laget nå innehar.

- Vi skal bruke ferien godt og komme sterkt tilbake, lover TIL-sjefen.

For formlaget Stabæk ble det en hyggelig tur til Tromsø. Med 28 poeng har Gaute Larsens mannskap befestet posisjonen i toppen av eliteserien.

Falt sammen

1. omgang av søndagens oppgjør var jevnspilt, og det smalt i stengene i begge ender av banen - uten at noen av lagene klarte å få ballen i mål. Men etter 60 minutter sørget innbytter John Arvid Skistad for ledelse til gjestene. Tromsø falt sammen da Stabæk tok føringen, og Christian Wilhelmsson avgjorde kampen med sin 2-0-scoring åtte minutter før slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer