Forlenget med Stabæk i dag

Alanzinho-show til 2011.

(Dagbladet.no): Kontraktsforhandlingene mellom Stabæk og Alanzinho har lenge virket fastlåst. I april takket den lille brasilianeren nei til bæringenes tilbud - som skal ha hatt en verdi på 2,8 millioner kroner.

Nå har partene kommet til enighet.

En glad Alanzinho har skrevet under en kontrakt som binder ham ut 2011-sesongen.

- Stabæk har hele tiden hatt tro på meg og jeg har utviklet meg masse som fotballspiller i klubben. Nå er det på tide at jeg gi noe tilbake som takk, sier Alanzhinho til klubbens nettsider.

Brassen sier han takket nei til flere tilbud om spill ute i Europa.

- Jeg stortrives i Stabæk, Bærum og i Norge. Det er viktig. Samtidig med at jeg trives som person er det viktig at jeg føler at jeg får den sportslige utviklingen som jeg trenger.

Sportsdirektør Lars Bohinen, sier Stabæk er storfornøyd med vingens signatur. Han sier likevel at klubben ikke har gått på akkord med lønnsprinsippene sine.

- Det er viktig for meg å understreke at Alan ikke vil tjene mer enn den gang for noen uker siden hvor vi sa nei til å tilby mer. Vi har endret litt på noen punkter i kontrakten, men totalpakken til Alan er uforandret i forhold den gang. Alan er en godt betalt fotballspiller. Men han sprenger ikke lønnsstrukturen vår, sier Bohinen til stabak.no.

ENDELIG ENIGHET: Stabæk og Alanzinho har forhandlet lenge uten å bli enige, men i dag ble det klart at brasilianeren forlenget kontrakten og nå blir i klubben til 2011. Foto: SCANPIX
ENDELIG ENIGHET: Stabæk og Alanzinho har forhandlet lenge uten å bli enige, men i dag ble det klart at brasilianeren forlenget kontrakten og nå blir i klubben til 2011. Foto: SCANPIX Vis mer
Forlenget med Stabæk i dag