Fikk nok av Northug

Forlot intervju etter Northug-spørsmål

Under Toppidrettsveka i august ble Hans Christer Holund så lei av å svare på spørsmål om Petter Northug at han forlot et intervju med Dagbladet. Nå, halvannen måned seinere, forklarer han hvorfor det skjedde.

LEI: De norske skigutta må ofte finne seg i å svare på spørsmål om Petter Northug, og det er ikke alltid like morsomt. Video: Kristoffer Løkås / Øyvind Godø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alt om VM

MOLDE (Dagbladet): 14. august la Petter Northug kortene på bordet og innrømmet for sine 500 000 følgere på Instagram at han hadde råkjørt, og at politiet hadde funnet kokain i hjemmet hans.

Uka etter var langrennseliten samlet i Trøndelag for å delta på Toppidrettsveka. Nyheten om Northug var det store samtaleemnet både før, under og etter konkurransene, og ble ikke mindre da Northug valgte å kalle inn til en pressekonferanse hvor den gamle skihelten fortalte at han hadde et alvorlig rusproblem bestående av alkohol, kokain og piller.

Åpenheten sendte sjokkbølger gjennom langrennseliten som fulgte pressekonferansen på TV, før de selv skulle gjøre seg klar til et rulleskiløp i Aure seinere samme kveld.

Forlot intervjuet - dette svarer han

Der og da kunne ikke det norske folk å nok informasjon om Petter Northug, men det kunne Hans Christer Holund. Etter å ha svart på utallige spørsmål om den tidligere skikongen fikk den regjerende verdensmester på 5-mila nok, og forlot et intervju med Dagbladet.

Se situasjonen i videovinduet øverst

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.